Reactiv Studio by LUX Design

Reactiv Studio by LUX Design forwardView The Photo Gallery

Reactiv Studio by LUX Design in main interior design  Category

Based in downtown Toronto, manufacturing company and visible impact studio Reactiv Pictures requested LUX Design to create a brand new workplace area that goes from day to nighttime and matches in with their vibe of creativity. Not solely did LUX create a enjoyable environment utilizing a CNC reduce partition wall, graphical entrance and customized murals, however additionally they introduced the sensation of movement and motion into the area, aligning properly with Reactiv’s work.

Reactiv Studio by LUX Design in main interior design  Category

As you strategy Reactiv’s entrance, you’re greeted with a customized movie positioned on the door to make it seem like frosted glass. Through the cutout of their emblem, you’ll be able to seize a sneak peek into the area.

Reactiv Studio by LUX Design in main interior design  Category

Upon getting into you see a wall that includes an aluminum CNC cutout of their emblem onto which a customized video is being projected.

Reactiv Studio by LUX Design in main interior design  Category

Here Hooks add graphic humor to the area as they take your coat.

Follow the customized inexperienced and blue bubble stickers, which take you to totally different screening rooms.

Reactiv Studio by LUX Design in main interior design  Category

The lunch space is separated from the doorway by a hand-painted 10′ customized CNC wall product of three layers of MDF. The again wall of the area has a inexperienced and blue stripe wall, a sample that spells out “Reactiv” in binary code.

Reactiv Studio by LUX Design in main interior design  Category

Stripes assist prolong and intensify an extended, slender hallway and overhead lighting — grouped bulbs — helps make the ceiling really feel a bit decrease.

Reactiv Studio by LUX Design in main interior design  Category

Reactiv Studio by LUX Design in main interior design  Category

The two screening rooms are the place shoppers spend most of their time. Therefore the rooms wanted to be nicely-designed, skilled and cozy. The rooms really feel extra loungey than a movie show, making shoppers really feel extra at residence whereas watching Reactiv’s work.

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating:

Leave a Reply