The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio forwardView The Photo Gallery

The Runners House is a minimalist residence located in Winchester, England, designed by AR Design Studio. The residence, nestled alongside a leafy lane on the outskirts of Winchester, was as quickly as an antiquated setting up now reworked into its trendy state. The entrance incorporates a double-peak space that leads on to the first entrance room.

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

The architects wanted to center the home throughout the staircase, which acts as a locus to the enterprise. The staircase divides the world between the kitchen, consuming area, and dwelling areas. Steel wires envelop the staircase in a updated wrap whereas moreover forming part of the balustrade. The stairs lead as a lot as the first flooring and onto a bridge that flows all through the double-peak entrance space.

At the rear of the property, a central picket sort connects the two wings of the house collectively. A big concrete plinth, which steps proper right down to the yard, flows into the property and makes up your full flooring flooring flooring. The big sliding glazed panels that face onto the yard blur the boundary between indoors and out of doors.

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

The Runners House by AR Design Studio in main architecture  Category

Leave a Reply