Príncipe’s Box House by u+a arquitectura

Príncipe’s Box House by u+a arquitectura forwardView The Photo Gallery

Príncipe’s Box House is a minimal home located in Pontevedra, Spain designed by u+a arquitectura. The renovation was of a fifty three-sq.-meter space for a youthful couple. The rental is located on the very best flooring of an earlier developing that was initially divided into H separate rooms. The method was to completely empty the world of any of its distinctive buildings, along with the ceiling, which hid the picket triangle beams.

Príncipe’s Box House by u+a arquitectura in main architecture  Category

Maple picket was freely used all via the world as an accented color. The picket was constructed-in into the kitchen, rest room, laundry room, closet, and the sinks. Some of the prevailing strategies such as a result of the shutters, doorways, partitions, and flooring have been rehabilitated by a carpenter. Everything inside the home has a circulatory transfer, nevertheless nonetheless visually isolated from each other.

I love that this minimalist home retained its warmth and pure elements, whereas nonetheless evolving into its fashionable sort. My favorite part of the home is bathe, which used a specific resin paneling that has as a mysteriously darkish color. I moreover like the reality that the architects decided to take away the ceiling to reveal a additional industrial facet of the home.

Príncipe’s Box House by u+a arquitectura in main architecture  Category

Príncipe’s Box House by u+a arquitectura in main architecture  Category

Príncipe’s Box House by u+a arquitectura in main architecture  Category

Príncipe’s Box House by u+a arquitectura in main architecture  Category

Príncipe’s Box House by u+a arquitectura in main architecture  Category

Príncipe’s Box House by u+a arquitectura in main architecture  Category

Photography by Téctor Santos-Aíez.

Leave a Reply