Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros forwardView The Photo Gallery

Located close to the ocean in Lavra, Matosinhos, Portugal, the Agudela House is full of daylight no matter being an enormous black development. Designed by Rui Cerqueira Barros, the sleek, darkish amount is broken up with residence home windows and openings that help fill the home with delicate and ocean breezes.

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Situated over three flooring, the first houses most of the people areas with the lounge, kitchen, laundry, and constructed-in storage. The second flooring is the place the bedrooms are, along with an office, whereas the third flooring acts as a private attic room with its private terrace coping with the south.

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

The inside is outfitted with white partitions, picket flooring and trim, and the occasional black accent.

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Casa Agudela by Rui Cerqueira Barros in main architecture  Category

Leave a Reply